broen

Chat » Broen

Introduktion til cyperspace

23/02/2020 22:45 Skrevet af apocs

Vi vil gerne introducere jer for cyperspace. cyperspace er her fra Danmark og hans modersmål er dansk.

Siden han lærte omkring de finansielle udfordringer chatten har befundet sig i, har han besluttet dig for at hjælpe chatten financielt, og mens han gør det er han tilføjet til teamet som Lead Admin.

Jeg vil gerne minde alle passagerere og styrmænd om, at Lead Admins og medlemmer af ChatTeam ikke er styrmænd og derfor ikke involverer sig i styrmandsrelateret arbejde under nogen omstændigheder.

cyperspace vil hjælpe med idéer og initiativer fremadrettet og forhåbentligt at øge antallet af chattere.

Jeg håber du vil være med til at byde ham velkommen på holdet.

Med venlig hilsen
ChatTeam

Alle mand på dæk! (en trist historie)

20/01/2020 20:35 Skrevet af freekboy88

Kære passagerer og besætning

 

Vi vil gerne fortælle en lille historie ... det er en trist historie, men vi håber den vil have en lykkelig slutning...

 

I 2009 lukkede Lycos Europe dørene. Med stor passion og viljestyrke besluttede to personer, der er mand og kone, at købe chatten (hvor de mødte hinanden) af Lycos i et desperat forsøg på at holde den kørende. Med hjælp fra en FANTASTISK gruppe frivillige har de drevet chatten lige siden. Vi kunne ALDRIG have gjort det uden dem.

 

TigerBear og Larholm har, i de sidste 11 år, kæmpet med næb og klør for at holde skibet ovenvande. Chatten koster ca. 40.000 kr. om måneden at drive og har to indtægtskilder - reklameindtægter og køb af chatpakker.

 

Når folk blokerer reklamer eller ikke klikker på dem, der interesserer dem og vælger at lade være med at købe chatpakker - så kan vi ikke betale vores regninger.

 

Vi har forsøgt at opveje for det ved at tilføje flere og flere reklamer, men fordi ad-blockere bliver mere populære falder omsætningen og vores muligheder for at betale regninger har nu nået et kritisk punkt.

 

For ca. 18 måneder siden var chatten i stand til lige netop at betale sine regninger, men de sidste ca. 6 måneder har indtægten været for lav. TigerBear og Larholm har i den tid selv finansieret chatten af ren og skær kærlighed.

 

I et forsøg på at være fuldstændig åbne så er det nu nødvendigt også at lade jer vide, at de begge har været nødt til at arbejde ved siden af driften af chatten for at betale deres egne regninger. Det er derfor der har været så lidt udvikling af chatten gennem de sidste to år.

 

Chatverdenen har ændret sig gennem de 20 år, der er gået siden skibet første gang satte sejl i Danmark i 1997 og alle de andre chats åbnede kort tid efter. Med opfindelsen af sociale meder har vores lille skib mistet mange passagerer og sit momentum. Vi er meget kede af, at medmindre tingene ændrer sig drastisk over de næste 11 dage så vil vi være nødt til at lægge til kaj for sidste gang i slutningen af denne måned.

 

MEN det behøver ikke være sådan! Vi kan redde chatten sammen! Hvis der købes 450 diamanter (på alle chats) i denne og hver måned fremover så vil det kunne sikre chattens overlevelse den følgende måned. Hvis du er villig til at ofre en pakke cigaretter om måneden eller en kop kaffe og i stedet investere i en chatpakke - så kan vi holde os flydende.

 

Så spørgsmålet er hvad du er villig til at gøre for at holde chatten i live? Er du klar til at lade MS Lycos Chat synke for altid eller vil du komme og kæmpe for os?

Vi håber inderligt, at du vil støtte det og at vi vil se dig online på Lycos Chat i februar.

 

 

Tak, fordi du tog dig tid til at læse det

 

Aly (aka TigerBear) og Brian (aka Larholm)

Billeder på chatten

07/01/2020 20:50 Skrevet af apocs

Billeder vises i øjeblikket ikke korrekt på chatten!

ChatTeam blev sidste måned gjort opmærksom på problemet og der arbejdes på en løsning!

HyggeChatBakkeJuleSkibsTur

20/10/2019 00:21 Skrevet af apocs

Lørdag 30. november har vi planlagt en juleagtig udflugt.

Vi mødes kl. 13 ved den røde port på Bakken, den der vender ud mod parkeringspladsen.

Så finder vi et passende sted at spise.

Bagefter kan gå tur og evt. prøve ting. Og vi kan finde et passende få kaffe.

Tilmelding til bluewhale ved skibspost.

Chat Update!

20/09/2019 21:35 Skrevet af apocs

Halløj chattere,

Der er blevet lavet nogle spændende ændringer til chatten, som del af vores bestræbelser på, at forbedre chatoplevelsen for vores mobil- og tabletbrugere.


Mobilupdates

Vi har lavet en ’slimline’ chat til mobile enheder, hvor brugerlisten og alle assistance-boksene er fjernet, hvilket gør chat meget nemmere mens man er på farten. Man kan stadig se hvilke brugere, der er i rummet ved at bruge dropdown boksen. Android-brugere kan se de fleste fordele på nuværende alt imens iPhone-brugere stadig vil opleve nogle få fejl – vi arbejder fortsat på at udrede fejl så hurtig som overhovedet mulig.


Ændringer til Private Beskeder

Nye brugere vil ikke være i stand til at sende private beskeder før de har nået en rang af VIP Passager Niveau 4. Forhåbentlig vil dette reducere mængden af private beskeder, som nye brugere får når de logger på første gang.

Udfordringer med Adobe Flash Player

Skattekiste-siden indeholdt Flash, som gjorde siden langsom og som krævede at brugere skulle give tilladelse til at se indholdet af kisten. Dette er blevet skiftet ud med statiske billeder i stedet.

Userguide / Brugermanual

Dette virker som det skal nu.


Glædelig chatting! ;)

Screenshots

27/08/2019 09:17 Skrevet af foreverchanging

Screenshots! Den mest V I D U N D E R L I G S T E funktion, og iøvrigt også den nemmeste måde at 'tegne og fortælle' om en hændelse til en Styrmand.

Det vigtigste er, at huske på 5 små ting:

HVORDAN - hvordan laver jeg et screenshot?

Vi har lavet en guide, som findes to steder: HER og under 'Hjælp'/F1. Guiden ligger under mappen 'Hjælp til chatten' i dokumentet 'Screenshot MAC/Screenshot PC'. Hvis du ikke kan finde dokumentet er du velkommen til, at kontakte en Styrmand på vagt (F2)


HVEM - hvem skrev det?

Det er super nemt at 'huske på' når samtalen først er fanget på et screenshot 


HVORNÅR - hvornår skete det?

Også super nemt, når/hvis screenshot'et er lavet imens tingene sker, eller lige efter.


HVOR - hvor oploader du dit screenshot?

NEMT! Det gør du HER! 


HVORDAN - hvordan oploader du dit screenshot?

Du bruger linket ovenfor, og trykker dig lige så stille frem og udfylder felterne. Husk at trykke på 'Gem' 
Luk ALDRIG ned for den private samtale-fane, og husk hvor du har gemt dit screenshot.

Det er ikke alt du læser på internettet der er sandt. Vær lidt skeptisk og stil spørgsmål, hvis noget virker helt ude i skoven.

Fx. En person fortæller, at vedkommende er politimand og er ansat på chatten for at fange folk, der ikke overholder reglerne.

Hvis personen IKKE er Styrmand og har et anker udfor sit navn, så er personen IKKE autoriseret til at være andet end en helt almindelig chatter.

DJ-Nerd er tilbage efter sommerferien!

05/08/2019 20:09 Skrevet af apocs

Søndag den 11/8 fra 20 - 22 støver DJ-Nerd vinylet af igen og er klar til at give den fuld gas med en masse god musik!

 

Send allerede nu musikønsker til ham ved at sende ham en post HER eller skriv privat til ham på dagen, med det musik, du gerne vil høre! :)

Hvad er en Styrmand?

En Styrmand er en slags administrator på chatten, der har til opgave at hjælpe de nye chattere, og holde lidt øje med at folk opfører sig ordenligt.Den ideelle Styrmand kender hver eneste lille funktion på chatten, han/hun er ekstremt tålmodig, både når det drejer sig om at hjælpe nye chattere og hvis der opstår problemer på chatten.


Det er kun rutinerede chattere, der bliver styrmænd, og hvis du har lyst til at hjælpe andre er det måske noget for dig.

Hvordan bliver jeg Styrmand

Vil du gerne være styrmand?

Før du svarer på dette spørgsmål er der nogen ting du skal vide.

At være styrmand er ikke en let rolle at udfylde. Det krævende, kræver hårdt arbejde og en del onlinetid.

 1. Som styrmand er du ambassadør for chatten. Dette betyder at andre chattere holder øje med hvad du siger og gør. Opfører du dig upassende
  giver det et dårlig ry for alle styrmænd. At være hjælpsom på alle tider uanset om du på vagt eller ej, viser hvilket godt team vi er.
 2. Styrmænd er de første som nye chattere møder og deres vigtigste opgave er, at sørge for at nye får en god oplevelse den første gang de er ombord.
 3. Nogen chattere vil se det som deres opgave at køre dig op. Hvis det lykkes har de vundet. Hvis det ikke lykkes har alle vundet :)
  Derfor skal du være hjælpsom og tålmodig når folk stiller dig spørgsmål. Som styrmand skal din opførsel være pletfri på alle tider.
Hvis du er en
person der nemt bliver følelsesladet, så det ikke sikkert at styrmands jobbet er dig. Du skal være objektiv altid: vælg ALDRIG side når dine venner er
indblandet, leg altid djævlens advokat. Lav aldrig dine egne antagelser.
Du skal kunne skabe en tillid til chattere og andre styrmænd, da de kan komme til dig med problemer. Du er også den første til at
finde ud af nye ting - du skal kunne holde disse ting tæt ind til kroppen! At have tålmodighed som en engel er nødvendigt!
Nogen chattere kræver meget tid at hjælpe og du skal være sikker på at din personlighed kan klare det krævende tidsarbejde.

Du kan også spørge dig selv, er jeg en holdspiller? Dette er et meget vigtigt spørgsmål, da styrmands systemtet kun virker på baggrund af
teamåndent. Alle rangtrin arbejder for et fælles mål.

Når alt det er sagt, at være styrmand er også belønnende. Spørg enhver af de nuværende styrmænd og de vil fortælle dig at intet slår den
følelse af at hjælpe en chatter med en strid og få et kæmpe tak.
Stadig interesseret? Så skal du bare opfylde følgende.
 1. Du skal have været chatter i min. 6 måneder.
 2. Du skal have en
  rang på minimum Løjtnant.
 3. Du må ikke have haft nogen bans / været indblandet i nogen intriger.
 4. Du skal også have gennemført
  de 5 standard chatQuests.. /sing, /shout, /whisper, /sleep, /love


Hvis du opfylder ovenstående, så er der kun en ting mere at gøre. For at blive styrmand skal du bestå styrmandseksamen.

Hvis du gerne vil være styrmand, men endnu ikke opfylder kravende, så tag dig tid til at lære chatten at kende. Jo mere du ved,
jo større mulighed har du for at hjælpe andre.

Så kom og være med til at gøre chatten det sjove og venlige sted du vil have det skal være! Hold øje med broen hvornår der mulighed
for at melde sig til eksamen!

Facebook & Twitter